Mina Intressen
 

Intressen   

Familjen
Katterna
Hönsen
Bilder
Länkar
Genealogi
Våra Anor
 
Stickning
Knitting
 
Övrigt
 
Hem
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

                

                                                            Mina Intressen och fritidssysselsättningar.

bullet

Familjen Lite bilder på Jens och Helena. Tillsvidare får ni gissa hur Lennart och jag ser ut. Vi fick inte plats på servern!!

bullet

Katterna Vi älskar våra katter, och de måste ju finnas med!

bullet

Hönsen De kom till oss under sommaren 2003. Lennart ritade och byggde ett väldigt fint hönshus. Vi läste allt vi kom över och till slut fastnade vi för Hedemora-hönan som är en gammal Lantras. De lägger små bruna ägg som ger sockerkakor som är alldeles saffransgula på sommaren.

bullet

Släktforskning Gustaf Fröding, Lindåsfinnarna och Våra anor .Det finns även ett problem med ett oäkta barn och Hedtröm-släkten redovisad. Några artiklar jag skrivit och som varit publicerade i VärmlandsAnor, Eksjöbygdens Släktforskarförenings blad och Släkthistoriskt Forum. Det finns släktband med flera kändisar. T.ex. Gustaf Fröding, Gunde Johansson, Selma Lagerlöf, John Ericsson, månfarare Aldrin. Har man sina anor till största delen i Värmland, så har man Selma i släkten. Så är det bara!!

bullet

Övrigt Jag gillar även blommor, och numera räknas även rosor dit! Jag bakar också en del ,vilket gör att det kanske finns ett och annat recept! Jag har tidigare varit ledare i Vattengympa, men slutat pga av tidsbrist. Jag rekommenderar alla att prova på! Jag har börjat sjunga i kör, och det märkliga med det är att jag är omusikalisk! Räddningen är "Vi som inte kan sjunga-kören", där man lär sig sjunga. Numera är jag medlem i kören "Glada Toner" som är en fortsättning på den första!! Så ge inte upp, man kan allt bara man provar!!